studio Modigliani представя на вашето внимание водещата италианска марка за кухни Scavolini

Scavolini е голям промишлен концерн, способен да организира сложен производствен процес, който му позволява да създава кухни с високо качество и стойност за домакинствата от всички култури и за всеки вкус, на конкурентни цени.

Tова е компанията, която най-добре успява да отговори на най-разнообразните конкретни нужди на потребителя по отношение на дизайн, функционалност, сигурност и дълготрайност: качества, признати и оценени от много домакинства, за които марката Scavolini предлага най-добрите възможности за обзавеждане заедно с висока степен на надеждност на компонентите.

Колекциите на италинаската компания Scavolini са с дизайн предлагащ класа, грация и комфорт. Всичко това е постигнато благодарение на огромен опит, изграден с течение на времето, в отговор на вкусовете и тенденциите на близо три поколения потребители.

С повече от 60 години опит на пазара за кухни, Scavolini е един от най-модерните, важни производтсвени модели на италианската индустрия, и неговата брандова стратегия продължава да се радва на впечатляващо високи ре