studio Modigliani представя на вашето вснимания BoxLifе, колекция създадена от Scavolini

BoxLife е колекция, създадена от Scavolini в партньорство с международното дизайнерско студио Rainlight™ и неговия творчески директор Йорго Ликурия, който описва проекта по следния начин:
„BoxLife има за цел да отговори на все по-актуалната нужда от динамични настройки, които могат да се адаптират към нуждите на всички потребители.
Наистина, BoxLife е система, която се адаптира към множество ситуации, от големи тавански помещения до малки студиа, трансформирайки се и скривайки се, когато е необходимо. Една и съща обстановка може едновременно да се превърне в различни пространства: това е BoxLife, съжителството на всеки „компонент“ с другите, място за готвене, работа, сън, пране и използване като гардероб, убежище за релакс и за всичко, което може да персонализира апартамент“

Колекцията BoxLife даде началото на кухнята Boxi предлагана от италианската фабрика Scavolini.
Концентрация на стил и функционалност, която се превърна в неразделна част от продуктовата гама за кухненско обзавеждане Scavolini

Изчистена врата с дебелина 22 мм и дръжка с 45-градусов срез.
модела Boxi от Scavolini разполага с всички необходими козове, за да интерпретира съвременните тенденции в обзавеждането до съвършенство. Можете да избирате от широка гама от цветове и покрития, в съответствие с целта за предлагане на максимална персонализация, която винаги е отличавала Scavolini. Проектът може да бъде завършен с отворени елементи, метални рафтове за съхранение, изцяло прибиращи се врати , и още много удобства за да бъдат изпълнят всички ваши изисквания.