studio Modigliani представя модел LiberaMente на италианската фабрика за кухни Scavolini

Tози модел кухня на италианската фабрика Scavolini e с атрактивен дизайн и минимален стил (благодарение на липсата на дръжки).
Тук фокусът е върху материалите: ламинати с мраморен ефект, налични за врати и плотове; топли декоративни меламини с ефект на орех и декоративни меламини от дъб, атрактивни лакове с метален ефект. Всичко това са стилни решения за една наистина елегантна кухня предоставени от Vuesse.

Scavolini чрез модела на кухня LiberaMente представя актуалник цветови решения на кухни който са навлязали в средите на интериора през последните няколко месеца.

Хармоничният облик на Mineral Green, използван за отворените модули, базови елементи и цокли, представлява изключително елегантен детайл. Този матов лакиран цвят отличава работните зони на кухнята и съвпада съвършено с усещането за текстура на плота решен в цвят Calce Nero Porcelain Stonewere. Стенните модули и високите модули са решени в декоративен меламин цвят- Garden Nut

Към цветовите предложения предлагана от Scavolini е Ламинат Jaipur red fenix. При този модел плота на кухнята е решен в същия цвят като се акцентира и на зоната за миене с вградени мивки за да създаде един изчистен, модерен и изключително функционален стил. Работният плот на острова и зоната за готвене са решени в Coral clay Quarz(20mm) в допълнение с дървесни елементи, който се слива безпроблемно с цветовете на тази стая.