studio Modigliani представя модел на кухня Formalia от италианската фабрика за кухни Scavolini

Scavolini е топ италиански производител на кухни. Всяка серия е уникална и  е проектирана от най-добрите италиански дизайнери до най-малкия детайл. Компанията притежава бляскави мострени зали в целия свят и е символ на италиански дизайн от висша класа, безупречно качество и нестандартни идеи.

studio Modigliani e официален представител на кухни Scavolini за България. Нашите дизайнери и монтажници са специално обучени и сертифицирани по стандартите на кухните Scavolini. Кухните се изработват по индивидуален проект съобразен с изискванията и нуждите на клинта, модулите и цветовете са съобразени със възможностите на всяко помещение. 

Formalia- това е кухня, при която дизайнът намира най-конкретното си изражение и се превръща в стилна икона с неоспорима идентичност.

Изборът на Formalia/ от Scavolini означава да се откроите, да сте в крак с актуалните тенденции; това означава повишаване на стойността на сърцето на всеки дом по един изискан начин.

Естетиката на вратите определя стила в интериора. Кухнята Formalia от Scavolini – в партньорство с дизайнера Vittore Niolu – успява да постигне изключителни резултати, за да придаде на дома характер и елегантност.
Отличителна черта на този проект е оформената врата, включваща дръжка в горната част, която се предлага в черно и титаниево: това оформяне създава игра на ярки силуети със силно въздействие с привличаща вниманието естетика. Вратата се предлага в модерен декоративен меламин и/или лак.

Отличителни черти на този модел кухня предлагана от Scavolini:

  1. система за стена от отворени модули
  2. титанов и черен профил на дръжката
  3. модул за стена с алуминиева рамка и стъклена врата
  4. подвижна дъска за рязане върху плот

От Scavolini предлагат решение за дневна и офис към модела Formalia, с цел създаване на един общ дизайн в дома.