studio Modigliani представя модел на кухня Baccarat от италианската фабрика Scavolini – съвремена класика. Една класическа кухня с модерен прочит


Класическата елегантност никога не е била толкова съвременна. Класическо и модерно. Два различни подхода към кухнята, сега обединени в нов, изключително личен стил. От привлекателността на класическата архитектура, месинг и матираното стъкло до необходимостта да се чувствате модерни и част от днешния свят. Нов начин на подреждане и живот в кухнята се оформя сред изискани знаци и символи на традицията. Дизайн от Джани Парески/ Gianni Pareschi.

Новавизия за най-древната традиция: това обобщава модела на кухя Baccarat в черна гланцирана версия. Кухня за елегантен интериор с необичайни покрития на вратите, матиано стъкло с орнамент, метални или метакрилатни дръжки и декоративни панели.

studio Modigliani представя няколко варианта на готови композиции на модела кухня Baccarat предложена от Scavolini. При този вариант са използвани различни модули за да се получи една П-образна кухня с остров в средата, за допълнително място за съхранение и за бързи закуски. Навсякъде има шкафове и оборудване, подредени в безупречен стил, за съхранение и готвене. Към острова са добавени луксозни елементи с нов дизайн в допълнение с бар столове със структура от месинг и метаакрилна седалка. Над самият остров пак е добавен един рафт който виси от тавана с цел създаване на една по-луксозна обстанавка в класически стил.