studio Modigliani представя една дизайнерска кухня от Scavolini, а именно кухня Diesel

Кухнята Diesel Get Together още веднъж потвърждава жизненоважната синергия между мода и дизайн като израз на най-доброто съвършенство Made in Italy/произведено в Италия: резултат от партньорство между Scavolini с марката Diesel Living.

Тази кухня олицетворява стилистичната еволюция на най-продаваната Diesel Social Kitchen и се превръща в място за общителност и домашен комфорт. Концепцията се върти около блокове от цвят и материали, които обединяват кухнята и всекидневната, предлагайки безпроблемна система, позволяваща най-голяма персонализация, благодарение на гама от цветове и текстури със силно стилно въздействие.

Опакована с индивидуалност е вратата с боядисана в титан алуминиева рамка, направена от разтопено меко промишлено стъкло, заедно с рафтовете. Дръзкият дизайн на Diesel Get Together е подсилен от три безпрецедентни вида дръжки – една вдлъбната и две мостови дръжки с титаниево покритие – множество детайли с индустриален вид, като метални елементи и винтове, както и нови работни плотове, позволяващи безкрайни комбинации от материали. Елементите Misfits от боядисан метал (ракла, мост и количка) представляват стилни елементи, способни да преодолеят празнината между кухнята и всекидневната.

Отличителни черти на Disel Get Together:

  • страничен панел на острова с “C” профилна лост за окачване
  • стенен лост за допълнително окачване на кухненски пособия
  • опорен метален крак за плота за закуски
  • абсорбатор с метални профили

studio Modigliani, Ви представя няколко варианти на визия на този модел кухня Disel от Scavolini.

#1. Soft industrial design/ Мек индустриален дизайн

При този вариант , дизайна е решен в композиция от шкафове в светло дърво, в допълнение с меламинови врати с метално покритие и остров с място за сядане. Острова е допълнен с модулни шкафове със стъклена витрина с включено Led осветление. Мястото за измиване на продуктите е центрирано на острова в допълнение с плот за приготвяне на храна и аспиратор в метално покритие в пълен синхрон с меламиновите врати. Към самата композиция е добавен и допълнителен шкаф за съхранение с прахова боядисана метална рамка и стъклени врати.

#2. industrial showcases

При този вариант се залага на една ъглова композиция с допълнителен бар за закуски. Тук долните шкафове са решени в меламин с бетоново покритие, декорирани с метални дръжки в Титаниум, който са в пълен синхрон с крака на полуострова/ бара за закуски, с рамката на горния ред шкафове със стъкло, а също и с металния борда който обикаля около плота на самата кухня.

В допълнение към тази композиция на кухнята са добавени и два шкафа за допълнително съхранение със стъкло и отворени лавици върху тях решени в дървесен завършъх който съответсва на високите колони в който са интегрирани фурната и хладилника.

#3. contemporary style

При този 3ти вариант на dress cod на кухня Dizel ot Scavolini превзез взема островната композиция на кухнята. Отнова на акцент са поставени металните акценти който са типични за индустриална визия, шкафовете са решени в меламиново покритие в черно, което наподобява визията на ученическа черна дъска за писане. Отново имаме като акцент високи шкафове за допълнително място за съхранение решени в стъкло с метална рамка.

С цел засилване на усещането за индустриален дизайн и за оформяне на една цялостна визия в пространството studio Modiligani чрез Sцcavolini представя на вашето внимание колекция от трапезни столове, маси за хранене и бар столове. ,