studio Modigliani ви представя една дизайнерска кухя MIa от Carlo Cracco

Този модел кухня е разработен за тези който са запалени по готвенето.

От двугодишно сътрудничество между Scavolini и известен готвач със звезда Michelin CARLO CRACCO идва модела на кухня MIA. Един уникален проект, който носи характеристиките на „страхотна кухня“ във вашия дом. Ключовата дума е професионализъм. Много „съставки“ се обединяват, за да създадат това „вкусно“, удобно кухненско пространство с персонализиран размер, в което да развихрите своите готварски умение: ексклузивен дизайн на дръжката, нови покрития на вратите. Но преди всичко нова модулност на елемента, за увеличаване на капацитета на базовите модули и стенните модули. Дори доставените уреди (включително чекмедже с нова функция за мариноване и чекмедже за затопляне на храна) засилват желанието и любовта към готвенето, скрити във всеки един от нас: технология, която внася нотка „изтънченост“ дори в ежедневните ястия.

Това е една великолепна интерпретация на професионалната кухня но в домашни условия.

Това което прави тази кухня униклана и практичка са следните неща: – персонализирани табели поставени на табелите – лампа за затопляне на храна – дръжка интегрирана във вратата – базов модул с изтегляща се поставка за ножове, дъска за рязане и кошче за отпадъци – количка с отворено предно отделение – линейна система за окачване – отцедник със стоманена рамка – модул със стъклена предна част с алуминиева рамка и прозрачно STOPSOL стъкло

Композицията за съхранение на тавана (с видим отцедник за съдове) и професионалната аспирация създават нови обеми. Тя е конструирана така, че да отговаря на последователността при приготвянето на храната (миене, рязане и готвене) също като при едн професионална кухня.

Дизайнът на линейната система за съхранение, облицован с декоративен меламин от дъб, допълва уникалния и безпогрешен стил на Mia, за ретро, ​​но чист и подреден ефект. Всичко това е украсено със специални аксесоари, като лампата за затопляне на храната, стенните стелажи за бутилки, рафтовете, съдовете за ароматни билки и подправки.

Факторът стил е не по-малко важен от функционалността, особено когато става въпрос за дръжките, създадени специално за тази кухня, замислена от готвача Carlo Cracco в партнюорство със Scavolini. Те се предлагат както във вертикална, така и в хоризонтална версия, в съответствие със стила на уредите вградени в безпогрешният стил на тази кухня Mia от Carlo Cracco.

Kоя уважаваща себе си кухня минава без скрин, основният съюзник на кулинарната креативност? Изработен от бук, той се предлага с точилка, три държача за кухненски рула, магнитна поставка за ножове и дъска за рязане, които да използвате, както пожелаете. Концентрация на традиция и иновации поставени на ваше разположение.

Заповядайте в шоурума на studio Modigliani в София и Пловдив за консултации с нашите дизайнери и още подробности за дизайна и функционалността на този модел кухня предлагана от Scavolini- Made in Italy.