Samoa-Мека мебел и легла, изцяло произведени в Италия

Успехът на дивана не е просто удоволствие за окото, а резултат от непрекъснато състезание в търсенето на високи стандарти за качество.

SAMOA произвежда дивани от 1989 г. Той води своите корени в района на Тревизо,Италия в област на широко разпространена индустриализация, където обработката на мека мебел е влязла в историята от началото на 70-те години. Само за няколко години, една компания развита до промишлено ниво успява да се изкачи до върха, да улови големи пазарни дялове в Италия и в целия свят.

Компанията интерпретира нуждите на постоянно развиващото се общество за създаване на дивани, които знаят как да съчетават функционалност, дизайн, практичност и икономичност. Особено внимание се обръща на избора на материали, за да се гарантира надеждност и издръжливост, без да се забравя естетическия вкус.

Дървените конструкции и пружините, заедно с различните видове недеформируеми подложки,са основния елемент, които гарантират подкрепа, еластичност и издръжливост. Внимателният качествен и хроматичен подбор на тъкани и кожи предлага широка гама от дамаски и позволява да се подчертае персонализирането на продукта.

Модерни и класически дивани, сгъваеми разтегателни дивани, дивани с облегалки и плъзгачи се открояват поради високото ниво на комфорт и съобразяване с интересите на крайния потребител.

Самоа произвежда качествени италиански мебели, с които можете да се гордеете години по-късно.