Baltimora – една класическа кухня от Scavolini

studio Modigliani насочва вашето вниманив към кухнята Baltimora, проектирана от Vuesse с Марко Перески, е бестселър на Scavolini, която сега е допълнена с изтънчена атмосфера: облицовки, декорации и специални детайли, за да персонализирате мястото в сърцето на дома.

Mодулна гама, която може да се използва за комбиниране на очарователна кухня в класически стил, предназначени както за вътрешния, така и за международния пазар, с дизайна Made in Italy,което е в основата на политиката на Scavolini.

Baltimora изразява любовта на Scavolini към класиката, мечтата за уникална, изискана кухня, с луксозни решения, които подчертават личния стил на живот.

Това което прави този модел на кухня още по очерователен е базов модул с отворена предна част и дървено чекмедже Oreon Oak, отворениете модули за стена в същия финиш, аспиратора за стена с декоративен корниз и отворени елементи от страни, стъклени врати с рамка както и извора от класически държки за вратите.

Мостри на всичко материали и държки описано по-горе може да видите в шоурума на studio Modigliani намиращ се в гр.София и гр.Пловдив.

This image has an empty alt attribute; its file name is Baltimora_pag_24_25-1024x499.jpg

Извитите модули който са налични за модела кухна Baltimora на Scavolini, са едни вечни форми и очарователни решения който предизвикват изискания обичай на минали времена сред перфектна практ