студио Modigliani насочва вашето внимание към една модерна кухна от Scavolini, а именно модел LIBRA

Моделът Libra е част от по-широк проект за обзавеждане, който включва и моделите Lumina и Musa. Тази впечатляваща колекция прави възможно изграждането на пространства, който привлича окото със своята визия и модулност, украсявайки на всекидневната със стилни геометрични силуети, предлагането на нови облицовки и изтънчени нюанси. Дизайн, който е създадени да хипнотизират и задоволят всяка нужда – това е философията която стои зад изследванита, направени от Scavolini. Внимание към детайла и качествени материали, всички подписани от Vuesse Design са основните принципи върху които се гради имиджа на Scavolini и гарантира продукт 100% Made in Italy / 100% произведено в Италия.

Изчистени, строги форми отличават моделът на кухня Libra, а именно

– 22 мм фрезована врата ( с хоринзонтална или вертикална ориентация на фладера), и покрития на вратите, които илюстрират колекция от мебели с изискан и модерен външен вид.

– друга отличителна черта на този модел е рамката на стъклената врата, която се предлага във версия с гладка вертикална и хоризонтална ламела, в обикновен и три цвята с перлен ефект. Този вариант е наличен и при стенните модули като там има опция за шкафове със плъзгащи се врати, отново във вариант на стъклена врата с метална рамка.

Scavolini предлагат няколко дрескода на този модел LIBRA. Съчетания от цветове, материали и повърхности с цел подчертавена на уникалността на този модел кухня и създаване на едина изчистена МОДЕРНА визия на простъранството.

DRESS CODE 1

При тази визия са използвани следните цветове и комбинация от материали:

  • врата Perlade SCAV 328 лак с гланцово покритие
  • врата фрезована в Pepper Oak SCAV999
  • врата със Stopsol стъкло в алуминиева рамка
  • плот на кухня с дебелина от 1,2см в Perlage matt glass
  • плот на остров с дебелина от 4см

DRESS CODE 2

При тази визия са използвани следните материали:

  • вратa фрезована с перлен ефект Perlage SCAV 328_V мат
  • врата с перлен ефект Perlage SCAV 328-V мат
  • алуминиева рамка с тъмно стоманено покритие с кръгла телена мрежа
  • плот на кухня – Calacatta Orо профил на гранитогрес 6см

При този модел кухни се залага на ичистената визия. Права кухня с комбинация от 2 височини на базовите модули и комбинация от 2 вида на вратички( изчистена и комбинация от фрезована врата при по-ниските басови модули с вертикален и хоринзонтален фладер). Висок горен ред на шкафове с алуминиева рамка с кръгла телена мрежа, и високи колони с фрезовани врати зад които се помещават фурна, хладилник и допълнително място за съхранение.