модел на кухня Boxi от Scavolini

Колекцията BoxLife даде началото на кухнята Boxi, концентрация на стил и функционалност, която се превърна в неразделна част от продуктовата гама за кухненско обзавеждане Scavolini. Изчистената врата с дебелина 22 мм и дръжка с 45-градусов срез: Boxi разполага с всички необходими козове, за да интерпретира съвременните тенденции в обзавеждането до съвършенство. Можете да избирате от широка гама от цветове и покрития, в съответствие с целта за предлагане на максимална персонализация, която винаги е отличавала Scavolini. Проектът може да бъде завършен с отворени елементи, композиция от метални рафтове и аксесоари който могат да се поставят на гърба на самата кухня с цел добавяне на акцент в кухнята и същевременно за по-голма функционалност и допълнително място за съхранение. studio Modigliani кани Вас, в шоурума в София и Пловдив за изготвяне на проект на кухня и избор на покрития от широката гама на Scavolini.

При това предложение с централен остров имаме комбинацията от гланцово покритие на горния ред шкафове и фурнировано покритие от орех Sunset прави това място гостоприемно, което в същото време е много привлекателно. Техническа и ценена функция е системата за настройка, разположена отгоре на острова.

Хоризонталните дръжки с бронзово покритие, които продължават в зоната на шкафа, съставляват отличителни черти за това предложение.

BoxLife е колекция, създадена от Scavolini в партньорство с международното дизайнерско студио Rainlight™ и неговия творчески директор Йорго Ликурия, който описва проекта по следния начин:
„BoxLife има за цел да отговори на все по-актуалната нужда от динамични настройки, които могат да се адаптират към нуждите на всички потребители.
Наистина, BoxLife е система, която се адаптира към множество ситуации, от големи тавански помещения до малки студиа, трансформирайки се и скривайки се, когато е необходимо. Една и съща обстановка може едновременно да се превърне в различни пространства: това е BoxLife, съжителството на всеки „компонент“ с другите, място за готвене, работа, сън, пране и използване като гардероб, убежище за релакс и за всичко, което може да персонализира апартамент“

Типични за този модел кухя са модулите с изцяло прибиращи се врати отстрани на корпуса. Което е изключително подходящо както за малките така и за големите помещения в едно жилище.