кухня Madeleine от Scavolini- една италианска класика която впечатлява

Италианската класика продължава да хипнотизира: дървените покрития и старателната грижа за детайлите са отличителните черти на кухнята Madeleine от линията Scavolini Basic, печеливш модел благодарение на хармоничния баланс между традиция и съвременен вкус. Моделът е интерпретация на мечтаното семейно пространство, комбинирайки различни области на вкуса, от провинциален селски до класически, докосвайки се дори до най-новите нови тенденции на международния пазар.

Към визията на този модел кухня са добавени нови елементи, създадени за персонализиране на модела Madeleine, налични и за двете версии на вратите, Line и Soft. Безпрецедентни детайли украсяват тази кухня от линията Scavolini Basic: специфичен за модела аспиратор с ниша и декорация (линеен или ъглов), аксесоари, белязани от ретро стил, аксесоари с изключителен дизайн отворени модули и фасадни крайни елементи който създават една изключителна кухненска обстановка, която не може да остане незабелязана.

Линията „Soft“ очертава по-романтичния аспект нa модела кухня Medeleine: врата с рамка с дъговиден плот и извити основни модули, които напомнят за успокояващия баланс на класическия стил. Налични са три цвята: Butter White Ash, Italian Walnut and Chestnut,, за персонализиране на стаята в сърцето на всеки дом.

Подобно на кухните от друга епоха, Madeleine във версията Chestnut е покана за социалност: крайните модули с отворена предна част (налични за основни модули, острови и високи модули, както в тази конкретна конфигурация) осигуряват изключителна модулност. Базовите модули с кошници, които са украсени със стъкло и релефни декорации, олекотяват композицията и представляват деликатни декоративни елементи. Отворените средни елементи с аксесоари и същите цветове като кухнята са изобразени тук в свободностоящата версия и хармонично се свързват с голямата и изключителна мивка в естествен цвят Grain.

Към ъгловия аспиратор са добавени куки който осигуряват допълнително място за съхранение и окачване на кухннските принадлежности, както и отворената ниша в самия аспиратор, който са в пълен синхрон с поставка за бутилки под самия аспиратор както и с отворения модул за поставяне на чаши и бутилки за вини.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12-1.png

Извитите базови модули са лек рестайлинг на ореховата версия на Madeleine, който са идеални за проектиране на кухня в съответствие с баланса и безупречното качество на съвършенството Made in Italy.

Класически стил, с меки геометрични форми, може да се добави и в хола с цел създаването на една обща визия в пространството. Конфигуриран с два шкафа със стъклени врати, украсени с декорации, с изключителен дизайн на кръглите дръжки с позлатено покритие Antigue.

studio Modigliani и Scavolini представят на вашето внимание още няколко варианти и комбинации от модули за композиция на TV зоната.