кухня Carattere от Scavolini

studio Modigliani Ви представя модел Carattere от Scavolini. Това е елегантен, прецизен и същевременно изтънчен модел на кухня. Рамката на вратата е отличителния белег на този модел кухня. Видът на вратата е проектирана така, че да съчетава класически пропорции и съвременни изчистени форми. Тази висия е изключително подходяща за клиенти който харесват изчистените линии.

studio Modigliani i Scavolini показват на вашето внимание основните неща който придават характер на тази кухня. Едното от тях е стоманеният аспиратор “carattere”, който се гордее с изключителен дизайн, и е идеалното допълнение за всеки дом, който обича да е впечатлява. Предлага се за монтиране на стена в размери 90 см и 180 см, може да се комбинира с горен модул със стоманена врата, за да се гарантира максимално подравняване със стенните модули h127cm.

Друга отличителна черта на Carattere, е дръжката, вградена във вратата на рамката. Тя е монтирана хоризонтално върху основните модули, докато на високите колони е разположени вертикално което подчертава изтънчеността и изчистените форми на модела.

Oпростени форми, иновативни материали и модерни цветове. Престижни матови покрития, организационен панел за стена, високи горен ред шкафове от 127см,магнитни аксесоари за стенен панел, корниз – ето как Scavoloini предлаг на свойте клиенти вариант в който те да превърнат дома си в една гостоприемна, приятна и динамична обстановка за цялото семейство.

От Scavolini са предложили и няколко съчитания от модули и варианти на модела кухня Carattere. Единия от тях е решен в елегантен и изчистен вариянт.Комбинация от бяло матово покритие на вратите, бял плот и гърб, в допълнение с дървен завършек на гърба в комбинация с отворени рафтове. Тази композиция е резултат от умела комбинация от прости форми, намиращи се в перфектен синхрон с аспиратора “Fuzine”, което прави тази част от къщата, още по-елегантна. Предлага се в един размер (90см).

Другия вариянт предложен като идея от Scavolini е този при който се набляга на големите обеми в кухнята. Композиция от шкафове решени в светли цветове, в допълнение с висок горен ред шкафове, централен остров към който е фиксирана маса за хранене. Всичко това в комбинация с високи колони Switch за съхранение с изцяло прибиращи се врати.

За още идеи и предложения за комбинации на този модел кухня посетете шоурума на studi Modigliani.